Au fost ridicate doua autovehicule, trei statii de emisie-receptie si doua telefoane mobile

Politistii de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat, in urma unor actiuni pe linia combaterii contrabandei cu tigari, dar si in urma unor perchezitii domiciliare, cantitatea totala de aproximativ 51.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de aproximativ 600.000 lei.

In data de 28 mai a.c., incepand cu ora 06.00, in baza unor mandate emise de catre Judecatoria Dragomiresti, judetul Maramures, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Viseu de Sus – ITPF Sighetu Marmatiei, impreuna cu lucratori din cadrul Serviciului Teritorial PF Maramures si ai Sectorului PF Valea Viseului, au efectuat sapte perchezitii domiciliare, pe raza localitatilor Petrova, Bistra si Valea Viseului, jud. Maramures, la o grupare infractionala axata pe contrabanda cu tigari.

Persoanele vizate au traficat in perioada ianuarie-mai 2019 cantitati insemnate de tigari, fiind ridicate in vederea confiscarii 13.000 pachete tigari, trei autovehicule folosite la activitatile infractionale, capturi care au fost mediatizate punctual la momentul respectiv.

Drept urmare, in urma perchezitiilor efectuate, politistii de frontiera au descoperit si ridicat in vederea continuarii cercetarilor doua autovehicule, trei statii de emisie-receptie si doua telefoane mobile. De asemenea, au fost puse in aplicare cinci mandate de aducere pentru cinci suspecti, iar in urma audierii acestora, fata de doi dintre ei s-a dispus masura retinerii pentru 24 de ore.

In continuare se desfasoara activitati specifice, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Dragomiresti, in vederea documentarii intregii activitati infractionale, urmand ca la final sa fie luate masurile legale ce se impun.

 

30 de gospodarii inundate in Viseu de Sus
Citeste
Atentionare meteo COD GALBEN pentru Maramures, pana in dimineata de 30 mai
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.