Au fost aplicate sanctiuni, insa nu au fost nevoiti sa intervina la accidente cu victime

Prudenta, responsabilitatea participantilor la trafic si actiunile politistilor rutieri au contribuit la cresterea gradului de siguranta pe drumurile publice. In consecinta ieri, 27 noiembrie, a fost o zi in care nu s-a produs niciun accident soldat cu ranirea unor persoane, pe drumurile publice de pe raza judetului nostru.
In schimb au fost aplicate mai multe sanctiuni contraventionale pentru incalcarea regulilor de circulatie. Politistii rutieri din Sighetul Marmatiei si Viseu de sus, care au actionat pe drumurile publice din raza de competenta, pentru a combate principalele cauze generatoare de accidente rutiere, au oprit pentru verificari mai multe autoturisme.
Pentru abaterile constatate, politistii au aplicat 31 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 11 000 de lei. Totodata, ca masura complementara, a fost dispusa retinerea a patru permise de conducere si retragerea unui certificat de inmatriculare.

In conditiile unui carosabil umed, pentru a nu fi implicati in evenimente rutiere, politistii rutieri va recomanda sa adaptati permanent viteza de rulare la conditiile de drum si trafic si sa pastrati in mers o distanta suficient de mare fata de vehiculul din fata, pentru a putea opri in conditii de siguranta!
Mai ales in conditii de vreme nefavorabila folositi luminile de intalnire si pe timpul zilei si nu efectuati depasiri riscante!

Au comandat de la persoane necunoscute, au platit avans… si au ramas si fara bunuri, si fara bani
Citeste
Rectificare bugetara. Cat cere Monica Anisie pentru Ministerul Educatiei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.