Au dat vina pe viteza si l-au lasat fara permis!!! imaginile video arata ca politistii au gresit amarnic

Soferul acuzat ca a provocat accidentul de la Vascau a filmat tot si demonstreaza ce e nevinovat. Barbatul avea pornita camera de pe bordul masinii sale si aceasta a surprins momentul accidentului. Politia a comunicat ca viteza excesiva a fost cauza acestuia, dar filmarea dezvaluie adevaratul motiv.

Soferul Fordului implicat in accidentul produs vineri in Vascau a oferit ebihoreanul.ro imaginile de pe camera de bord a masinii sale si spune ca nu faptul ca nu ar fi adaptat viteza la conditiile de drum umed, respectiv ca autoturismul are volan pe dreapta, ar fi cauzat accidentul in urma caruia masina i-a fost distrusa si el a fost ranit, ci faptul ca a incercat sa evite impactul cu un Audi care se afla pe contrasens, in curba.

Soferul de 36 de ani, din Medgidia, "in timp ce conducea un autoturism pe directia Stei – Vascau, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum, respectiv carosabil umed, si, intr-o curba spre dreapta, a parasit partea carosabila prin partea stanga a directiei sale de deplasare, si a patruns in sant", a spus Politia, intr-un comunicat oficial.

Soferul din accidentul de la Vascau demonstreaza ca e nevinovat

"Accidentul n-are legatura cu faptul ca as fi avut viteza si nici cu faptul ca masina are volan pe dreapta. Este masina mea, pe care am condus-o si in Anglia si in tara de cativa ani, fara probleme. N-am avut nici macar 100 de kilometri la ora, ci aproximativ 80 km/h. Eu mergeam normal, dar in curba mi-a iesit cineva in fata. M-a facut sa franez si am derapat. Vazand ca vine masina din fata, am franat, am claxonat, la un moment dat masina mea a facut ce a vrut cu mine", a tinut sa spuna soferul Fordului, pentru sursa citata.

Din video se vede cum masina care are camera instalata pe bord rula pe DN 76 si cand a ajuns in curba, in fata i-a aparut un autoturism Audi, care era in depasire. Dupa ce a franat si a claxonat, soferul Fordului a pierdut controlul masinii, care s-a rostogolit de mai multe ori si in final s-a oprit intr-un sant.

In urma impactului, Fordul a fost complet distrus, iar soferul de 36 de ani a fost dus la spital pentru investigatii, cu rani in special la nivelul membrelor.

"Mi-au facut tomografie, ma dor oasele, dar merg pe picioarele mele.", a mai spus omul, care acum s-a ales si fara permis de conducere, si cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Politistii bihoreni ancheteaza in continuare circumstantele producerii accidentului, analizand inclusiv filmarea din camera de la bordul masinii, cauzele exacte si imprejurarile urmand sa fie stabilite, cel mai probabil, in urma unor expertize tehnice.

"Jocul de Sfantul Ioan" la Oncesti
Citeste
Gerul Bobotezei se prelungeste pana marti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.