Au ajuns cu masina funerara direct in curtea unui localnic din viseu de sus

Un eveniment rutier s-a produs in urma cu puti timp pe drumul national 18 la intrarea in orasul Viseu de Sus dinspre Viseu de Jos.

Soferul unui vehicul de teren din motive necunoscute a patruns pe sensul opus, a parasit partea carosabila, a trecut printr-un gard si s-a oprit in curtea unui imobil.

Din fericire nimeni nu a fost ranit. Din fericire nimeni nu a fost ranit. Masina a fost serios avariata, iar gardul a fost complet distrus. Noroc ca nu era nimeni in curte in momentul impactului.

Conform legii in astfel de evenimente rutiere persoanele implicate au 24 de ore pentru a raporta accidentul la politie.

Actualizare

Autovehiculul implicat in accident este o masina funerara, la volanul careia se afla un barbat care s-a dovedit a fi sub influenta alcoolului. Politia s-a autosesizat in acest caz, soferul fiind testat cu etilotestul rezultatul fiind 0.47 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Actualizare – IPJ Maramures

Cum este imposibil ca politistii sa-i opreasca pe toti soferii pentru control, un alt sofer care a condus in stare de ebrietate in Viseu de Sus a ajuns cu autoturismul intr-un gard.

Mai exact, ieri dupa-amiaza, politistii din Viseu de Sus s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca pe strada Bogdan Voda din oras s-a produs un accident rutier cu pagube materiale. In urma verificarilor efectuate s-a constatat ca un barbat de 56 de ani, care a condus o autoutilitara pe D.N.18, str. Bogdan Voda, a virat brusc la stanga, a patruns pe contrasens si a acrosat gardul unui imobil.

In urma impactului au rezultat pagube materiale. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand valoarea de 0,48 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Orasenesc Viseu de Sus, in vederea recoltarii probelor biologice de sange.

 In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

***

Tot ieri, de buna dimineata, la ora 07.40, politistii din Viseu de Sus au oprit un auoturism condus pe strada Iuliu Maniu din oras. Intrucat, soferul, un barbat din Borsa, a refuzat sa prezinte pentru control documentele personale si ale autoturismului, sa opreasca functionarea motorului si sa coboare de la volan, politistii l-au imobilizat.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,36 mg/l alcool pur in aerul expirat. Soferul a fost condus la Spitalul Orasenesc Viseu de Sus, unde a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

De cele mai multe ori, conducatorii auto aflati sub influenta alcoolului comit frecvent incalcari ale normelor de circulatie, conduc cu viteza excesiva, se angajeaza in depasiri neregulamentare sau executa in mod periculos virajele. Consumul de bauturi alcoolice reduce viteza de reactie si precizia miscarilor si poate determina scaderea acuitatii vizuale si auditive a soferilor. Doar cand soferii vor reusi sa constientizeze aceste aspecte va creste gradul de siguranta pe drumurile publice! Week-end linistit, fara incidente! 

Barbat beat, ajunge la spital dupa ce se loveste cu bucicleta de parapetele de marginea drumului
Citeste
Furnizarea apei, sistata temporar pe strazi din Baia Mare si Baia Sprie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.