ATP Motors a deschis o noua reprezentanta Mazda Showroom si Service, al treilea Centru Mazda deschis de ATP Motors in Romania, este situat in localitatea Sannicoara, judetul Cluj

Cluj-Napoca, 23 mai 2019. O noua reprezentanta Mazda s-a deschis de catre ATP Motors in Sannicoara, judetul Cluj. Punctul de vanzare se afla pe platforma ATP Motors din Calea Clujului nr. 4B. Mazda ajunge astfel sa fie prezenta in Romania prin 12 parteneri si 17 puncte de vanzare.

La interiorul celui mai nou showroom Mazda clientii vor putea interactiona cu patru automobile, in timp ce flota de test, deja la dispozitia clientilor, include cele mai populare modele ale marcii. Clientii au acces la Noua Mazda3 ce a obtinut premiul "Best of the Best" in cadrul prestigiosului concurs international pentru design de produs Red Dot 2019.

ATP Motors le asigura doritorilor consultanta de specialitate pe intregul proces de achizitie, indrumare si consiliere post-vanzare la cele mai inalte standarde Mazda: de la mecanica, diagnoza si geometrie computerizate, pana la tinichigerie, vopsitorie, piese de schimb si accesorii.

"Prezenta Mazda in regiunea de Nord-Vest a tarii este consolidata cu o noua reprezentanta ATP Motors, un partener cu o reputatie foarte buna. Sunt convins ca extinderea colaborarii cu ATP Motors va fi un avantaj real, atat pentru Mazda, cat si pentru viitori posesori ai modelelor noastre. ATP Exodus Grup este un brand cu experienta foarte vasta in segmentul auto, un nume recunoscut pe plan national. Iubitorii Mazda au de acum un nou punct de vanzare si de service la dispozitie in inima Transilvaniei, realizat dupa ultimele standarde Mazda. Este un alt pas realizat din dorinta de a aduce si in showroom-uri si in centrele de service experienta superioara de la interiorul modelelor Mazda", a declarat Cristian Rigu, country manager Mazda Romania.

Primul dealership ATP Motors, parte a ATP Exodus Group, a demarat in 2008. Din iunie 2010 ATP Motors este dealer autorizat in reteaua Mazda din Romania. Pe piata de profil din regiunea de nord-vest a tarii activeaza prin 2 centre auto Mazda autorizate: in Baia Mare si in Oradea. Noi oportunitati se deschid acum prin extinderea afacerii in Sannicoara, judetul Cluj si se consolideaza pozitia ATP Motors de jucator important pe piata auto.

"Noul nostru showroom vine in intampinarea cererii crescute de care se bucura modelele Mazda si a unui climat economic favorabil inregistrat in ultimii ani in judetul Cluj. Prin deschiderea centrului Mazda in comuna Apahida, cred ca se contureaza si mai bine pe harta Clujului o noua zona cu reprezentante auto.  Inca nu avem un an de cand am intrat oficial pe piata clujeana si ATP Motors deschide a treia reprezentanta auto aici. Este mai multa accesibilitate pentru clienti, o competitie constructiva din care acestia sa aiba reale castiguri. Vrem sa le oferim clientilor nostri servicii de buna calitate, rafinata in cei 11 de ani dedicati domeniului auto", declara Mircea Cirt, Presedinte & CEO ATP Exodus Group.

Noul showroom Mazda al ATP Motors este deschis de luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00 si sambata intre orele 9:00-14:00. Adresa este localitatea Sannicoara, Calea Clujului nr. 4B. Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul atp-motors.com/mazda sau pagina de Facebook ATP Motors RO.

# #

Pentru mai multe informatii contactati:

Alexandra Moldovan

Tel: +40 731 818 097

[email protected]

Inundatii in Manau, dupa o rupere de nori
Citeste
Liga 3. Seria 5
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.