ATP Motors a deschis la Cluj un nou centru autorizat Mercedes-Benz. Compania lanseaza o provocare inedita

Marti, 29 ianuarie 2019, a avut loc evenimentul de deschidere oficiala a showroom-ului Mercedes-Benz Certified, respectiv a service-ului autorizat Mercedes-Benz din Sannicoara, judetul Cluj. ATP Motors isi face intrarea pe piata clujeana cu o provocare ce atrage atentia asupra faptului ca masinile rulate sunt intr-o stare exceptionala, https://autorulatefin.ro/.

Promotia de lansare a ATP Motors consta intr-o oferta foarte curajoasa: o masina noua "ascunsa" intre cele rulate. Cine reuseste sa o deosebeasca de cele rulate, o poate achizitiona la pret de auto rulata.

"Avem foarte mare incredere in starea masinilor rulate pe care le prezentam pentru vanzare, tocmai de aceea suntem convinsi ca nu va fi usor de deosebit o masina noua de cele rulate expuse",  arata Adina Pruna, Directorul de Vanzari ATP Motors.Pe langa spatiul alocat comercializarii modelelor auto rulate Mercedes-Benz, noua locatie ofera toate serviciile post vanzare: de la mecanica, diagnoza si geometrie computerizate, pana la tinichigerie, vopsitorie, piese de schimb si accesorii Mercedes-Benz. Toate serviciile ATP Motors sunt de inalta calitate.

"Mercedes-Benz Certified presupune un set de beneficii la care clientii nostri au acces atunci cand achizitioneaza un auto rulat din reprezentanta. Cateva din acestea: garantie europeana 12 luni, servicii de mobilitate, rulaj verificat si garantat, istoric cunoscut si certificat, posibilitatea de a efectua test-drive inainte de a lua decizia de achizitie, finantare asigurata, 10 zile posibilitate de schimbare. Sunt auto rulate fin, la preturi accesibile, cu o vechime incepand de la 3 sau 6 luni si pana in 6.000 km, respectiv maximum 6 ani si un rulaj de cel mult 150.000 km.",  a precizat Adina Pruna, Directorul de Vanzari ATP Motors.

Din ianuarie 2008 ATP Motors este dealer autorizat in reteaua Mercedes-Benz din Romania. ATP Motors activeaza pe piata de profil din regiunea de nord-vest a tarii prin 3 centre auto autorizate: in Baia Mare, in Oradea si in Bistrita. Noi oportunitati se deschid acum prin extinderea centrului auto din Sannicoara, judetul Cluj. Regasiti noul centrul Mercedes-Benz in imediata vecinatate a reprezentantei  Opel din Calea Clujului nr. 4B pe care, de asemenea, ATP Motors o detine.

 "ATP Motors, parte a ATP Exodus Group, se afla intr-un continuu proces de dezvoltare si de adaptare la nevoile pietei auto. Am pornit acum mai bine de zece ani cu un un singur brand, iar in 2019 avem opt marci in portofoliu. Extinderea afacerii in parteneriat cu Mercedes-Benz Romania consolideaza pozitia ATP Motors de jucator important pe piata auto. Prin deschiderea centrului Mercedes-Benz in judetul Cluj, suntem si mai accesibili clientilor din regiunea in care activam. Urmarim sa oferim in continuare servicii de calitate, asa cum ATP Motors si-a obisnuit deja clientii", declara Mircea Cirt, Presedinte & CEO ATP Exodus Group.

Pentru mai multe detalii puteti vizita autorulatefin.ro unde este disponibil si regulamentul campaniei de lansare.

Despre ATP Exodus Group:

ATP Exodus Group are structurat businessul in trei divizii distincte: ATP Motors, ATP Automotive si ATP Transit. Asadar, in prezent activeaza in trei sectoare principale: dealership auto, piese pentru camioane, transport si servicii de expediere de marfuri. Toate marcile auto pe care Grupul le distribuie sunt comercializate sub umbrela ATP Motors. Ca si centru de vanzari si service auto, aici gasiti: consiliere profesionala pentru achizitia de autovehicule noi si rulate, programe de finantare avantajoase, oferte variate pentru asigurarea autovehiculelor, service integrat – service mecanica, vopsitorie si caroserie in ateliere dotate cu tehnologie ultramoderna si asistate de profesionisti certificati, servicii complete pentru orice tip de autovehicul – ITP, vulcanizare, pachete de service si garantii, vanzari de piese si accesorii: atp-motors.com.

 

Detalii suplimentare puteti obtine la: Alexandra MOLDOVAN
ATP Motorstel.: +40 362 805 695
mobil: +40 731 818 097
email: [email protected]

Distractia de vineri seara
Citeste
Vezi care este starea drumurilor si a vremii in judetul Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.