ATENTIONARE METEOROLOGICA: Ploi insemnate in Maramures, strazi inundate la Targu Lapus (FOTO CITITORI)

A fost actualizata atentionarea meteo, respectiv Codul Galben se prelungeste in Maramures pana in 30 septembrie, ora 10:00. Fenomene vizate: ploi insemnate cantitativ, instabilitate atmosferica temporar accentuata.

In Moldova, local in Transilvania, Maramures si la munte vor fi perioade in care va ploua insemnat cantitativ si in care, indeosebi in Moldova, se vor semnala manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata (averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat grindina). In intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitatile de apa vor depasi 25...35 l/mp si pe arii restranse, mai ales in Moldova, 40...60 l/mp.

Miercuri (30 septembrie) si joi (01 octombrie) in vestul, centrul si nordul tarii precum si la munte va ploua, iar prin acumulare cantitatile de apa vor fi insemnate.

Vremea rea nu se dezminte, astfel ca ploua masiv in unele zone din judet. Ne parvin de la cititori imagini cu strazi inundate. Strada 1 Mai din Targu Lapus este acoperita de ape, fiind impracticabila.

Articolul ATENTIONARE METEOROLOGICA: Ploi insemnate in Maramures, strazi inundate la Targu Lapus (FOTO CITITORI) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Traseul simplificat pentru Simona Halep la Roland Garros! Marketa Vondrousova, eliminata surprinzator
Citeste
SCANDAL MONSTRU IN BAIA MARE – 4 echipaje de Politie si firma de paza au ajuns de urgenta la un cazino din zona Canal 7
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.