AtenTie pe cine lAsaTi In casA! baimareanca identificata dupa ce a furat un telefon scump dintr-o casa in care facea curatenie

Cat l-a costat pe un barbat de 58 de ani din Baia Mare curatenia din propria locuinta? Un telefon mobil in valoare de 4.600 de lei! Politistii au identificat o tanara care a sustras un telefon mobil tocmai de la persoana careia ii facea curatenie in locuinta.


La inceputul acestei saptamani baimareanul i-a sesizat pe politistii de investigatii criminale Baia Mare ca a ramas fara telefonul mobil. Primele cercetari au relevat ca banuita de comiterea faptei este o persoana care venea periodic sa-i faca curatenie si careia i-a acordat toata increderea, desi stia foarte putine lucruri despre ea. Pista pe care au pornit politistii in momentul in care au inceput sa investigheze cazul a fost una corecta, documentarile acestora conducandu-i la identificarea autoarei furtului: o tanara de 26 de ani din municipiu.

Aceasta este acum cercetata de politisti sub aspectul comiterii infractiunii de furt, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masuri legale.

Barbat din baiut, prins in trafic cu masina plina de tigari
Citeste
Anularea unor pensii speciale a fost adoptata tacit in Senat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.