AtenTie! nu depuneti bani in conturile unor persoane necunoscute atunci cand doriti sa va angajati!

Un baimarean, care dorea sa mearga la munca in strainatate, a fost indus in eroare si determinat sa depuna 100 de lei intr-un cont. Dupa ce si-a dat seama ca a fost inselat, a sesizat politia.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au intocmit dosar penal si desfasoara cercetari dupa ce au fost sesizati ieri, 26 februarie, cu privire la comiterea unei inselaciuni. Victima, un baimarean de 45 de ani, a precizat ca a contactat un barbat necunoscut, care a postat pe site-ul olx un anunt cu privire la locuri de munca in strainatate, si care l-a determinat sa depuna suma de 100 de lei intr-un cont. Ulterior, baimareanul si-a dat seama ca a fost inselat.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de inselaciune si desfasoara cercetari in vederea identificarii autorilor si recuperarii prejudiciului.

Pentru a preveni astfel de incidente, va sfatuim sa nu raspundeti unor solicitari prin care vi se cere sa depuneti in avans sume de bani, sa nu acceptati sa depuneti bani in conturi sau sa nu transmiteti sub nicio forma bani unor persoane necunoscute care, pentru a va castiga increderea va ofera informatii ce va induc in eroare! Totodata, nu furnizati prin niciun mijloc date personale! In cazul in care va confruntati cu asemenea situatii, sesizati de indata politia!

Un smecheras de la "2 si-un sfert" isi parcheaza masina direct pe trotuar langa ipj maramures
Citeste
Copiii de la Scoala nr
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.