Atentie, maramureseni!: Vom intra in stare de alerta, relaxarea se va face pas cu pas, urmatorul abia in iunie; Noutati despre cabinetele stomatologice si saloanele de cosmetica

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratii de presa in urma unei sedinte avute luni, 4 mai, la Palatul Cotroceni, avand ca tema masurile de gestionare a pandemiei COVID-19, la care au participat premierul si mai multi ministri. Klaus Iohannis a anuntat faptul ca, incepand cu 15 mai, vom iesi din starea de urgenta, care nu ...

Articolul Atentie, maramureseni!: Vom intra in stare de alerta, relaxarea se va face pas cu pas, urmatorul abia in iunie; Noutati despre cabinetele stomatologice si saloanele de cosmetica apare prima data in DirectMM.

Presedintele Romaniei clarifica falsa intriga pe tema Tinutului Secuiesc: "Eu nu am nimic cu maghiarii! Problema pe care o am e cu politicienii, in special cu cei din PSD!"
Citeste
PS Iustin: "Biserica n-a facut vreodata rau omului, ci il salveaza, il ajuta, il indruma, il educa, il transforma din om al pamantului in om al cerului"
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.