ATAC ARMAT INTR-UN MAGAZIN DIN DRAGOMIRESTI: Un barbat a murit injunghiat, o femeie a ajuns la spital cu rani

Azi, la ora 14.27, politistii din Dragomiresti au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la un eveniment produs la un magazin de pe raza orasului, unde doua persoane au fost ranite.

La fata locului au intervenit de urgenta politistii din oras si personalul medical, care a constatat decesul uneia dintre cele doua persoane, un barbat in varsta de 40 de ani.

Cadavrul acestuia a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cu exactitate a cauzei mortii.

De asemenea, la fata locului se afla o femeie de 36 de ani care prezenta leziuni corporale. Aceasta a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

S-a constituit echipa complexa de cercetare care, sub coordonarea procurorului, efectueaza activitati specifice pentru a stabili cu exactitate imprejurarile producerii evenimentului.

Articolul ATAC ARMAT INTR-UN MAGAZIN DIN DRAGOMIRESTI: Un barbat a murit injunghiat, o femeie a ajuns la spital cu rani apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Superlativele Sighetului: 16 elevi au luat nota maxima la Istorie, record pentru oras. Cine sunt ei si de la ce licee provin
Citeste
ULTIMA ORA: ATAC SANGEROS IN MARAMURES – Un barbat ucis si o femeie grav ranita intr-un magazin din Dragomiresti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.