ASTIA ASCUND TOT: COVID-19 - Al saselea deces inregistrat in Maramures

Pana astazi, 1.427 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 au decedat.

In intervalul 14.06.2020 (10:00) - 15.06.2020 (10:00) au fost inregistrate 17 decese (11 barbati si 6 femei), ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus, internati in spitalele din Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Buzau, Iasi, Maramures, Bucuresti, Mures, Olt, Suceava si Tulcea.

Dintre acestea, 2 decese au fost inregistrate la categoria de varsta 40-49 ani, 2 decese la categoria de varsta 50-59 ani, 4 decese la categoria de varsta 60-69 ani, 5 decese la categoria de varsta 70-79 ani si 4 decese la persoane de peste 80 de ani.
Toate decesele sunt ale unor pacienti care au prezentat comorbiditati.

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 166 de noi cazuri de imbolnavire.

La ATI, in acest moment, sunt internati 175 de pacienti.

"GGCS - Mentionam faptul ca a fost schimbat modul de raportare al deceselor persoanelor care prezinta infectie COVID-19, in sensul in care numarul acestora va fi comunicat zilnic, integrat, in cadrul buletinului informativ difuzat la ora 13.00, cu mentionarea categoriilor de varsta, sexului, judetului si prezenta sau absenta comorbiditatilor." spune CJSU Maramures. In Maramures, avem 120 cazuri pozitive (+1).

Cu alte cuvinte: ciocu mic si joc de glezne. Asta da libertate de exprimare! Asta da libertate a presei! Mai ceva ca-n Coreea de Nord... Aaaa am uitat pentru ce Guvernul plateste promovare.

Comenteaza cu Facebook

Articolul ASTIA ASCUND TOT: COVID-19 - Al saselea deces inregistrat in Maramures apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Inca o zi furtunoasa in tara: Maramuresul, „colorat” din nou de codurile de vreme rea si pericol de inundatii. Care sunt zonele vizate
Citeste
O mie de angajati ameninta Guvernul ca vor iesi in strada pentru salariile neplatite de doua luni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.