ASTIA ASCUND TOT / ACTUALIZARE: COVID-19 - Al saselea deces inregistrat in Maramures (ACTUALIZARE)

Pana astazi, 1.427 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 au decedat.

In intervalul 14.06.2020 (10:00) - 15.06.2020 (10:00) au fost inregistrate 17 decese (11 barbati si 6 femei), ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus, internati in spitalele din Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Buzau, Iasi, Maramures, Bucuresti, Mures, Olt, Suceava si Tulcea.

Dintre acestea, 2 decese au fost inregistrate la categoria de varsta 40-49 ani, 2 decese la categoria de varsta 50-59 ani, 4 decese la categoria de varsta 60-69 ani, 5 decese la categoria de varsta 70-79 ani si 4 decese la persoane de peste 80 de ani.
Toate decesele sunt ale unor pacienti care au prezentat comorbiditati.

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 166 de noi cazuri de imbolnavire.

La ATI, in acest moment, sunt internati 175 de pacienti.

"GGCS - Mentionam faptul ca a fost schimbat modul de raportare al deceselor persoanelor care prezinta infectie COVID-19, in sensul in care numarul acestora va fi comunicat zilnic, integrat, in cadrul buletinului informativ difuzat la ora 13.00, cu mentionarea categoriilor de varsta, sexului, judetului si prezenta sau absenta comorbiditatilor." spune CJSU Maramures. In Maramures, avem 120 cazuri pozitive (+1).

Cu alte cuvinte: ciocu mic si joc de glezne. Asta da libertate de exprimare! Asta da libertate a presei! Mai ceva ca-n Coreea de Nord... Aaaa am uitat pentru ce Guvernul plateste promovare.

Al saselea deces inregistrat in judet este o femeie de 50 de ani, care prezenta comorbiditati.

ACTUALIZARE – ActualMM.ro

Pana acum, CJSU Maramures se apara prin faptul ca, fiind stare de urgenta (sau de alerta) nu pot oferi publicului decat informatiile pe care Grupul de Comunicare Strategica le aproba pentru a fi transmise. Suntem curiosi care va fi motivul invocat pentru tinerea la secret a informatiilor cu privire la COVID-19 in judetul nostru, o data ce starea de alerta va expira la noapte si, in mod normal, CJSU ar avea mana libera la comunicare.

Pana atunci, ActualMM.ro va ofera informatii din surse medicale despre decesul cu numarul 6: este vorba despre o femeie in varsta de 50 de ani din localitatea maramureseana Dragomiresti. Potrivit acelorasi surse, femeia suferea de cancer si a fost transferata la Spitalul Suport (TBC) din Baia Mare in stare grava, fiind initial internata in Cluj, la oncologie. La scurt timp de la internarea in spitalul suport, maramureseanca a fost operata. Din pacate, insa, starea acesteia a ramas grava, iar in cursul zilei de azi a decedat.

Comenteaza cu Facebook

Articolul ASTIA ASCUND TOT / ACTUALIZARE: COVID-19 - Al saselea deces inregistrat in Maramures (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Concluzii ale ANPM: Se va emite notificarea pentru suspendarea autorizatiilor de mediu in cazul gropilor de gunoi de la Grosi si Sighet si relocarea deseurilor (GALERIE FOTO)
Citeste
VIDEO: Apele au facut prapad la Leordina
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.