Astazi incepe editia 2019 a Saptamanii Prevenirii Criminalitatii

CAMPANIE A POLITIEI ROMANE   Azi, 3 iunie, incepe editia din acest an a evenimentului "Saptamana Prevenirii Criminalitatii", o campanie derulata la nivel national de Politia Romana, din preocuparea pentru siguranta cetatenilor. Activitatile au debutat la Colegiul Tehnic George Baritiu, unde politistii de prevenire, alaturi de reprezentantii Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Maramures au continuat dezbaterile pe tema consumului de droguri si etnobotanice.

Sensibilizarea cetatenilor cu privire la necesitatea adoptarii unor masuri de autoprotectie, precum si prezentarea consecintelor ce decurg din nerespectarea legii, vor reprezenta obiectivele activitatilor programate pentru fiecare zi a saptamanii 03-07 iunie. In acest interval, politistii  de prevenire din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures vor desfasura activitati de prevenire abordand teme educativ-preventive, in functie de prioritatile in domeniu din acest an: prevenirea delincventei juvenile si a victimizarii minorilor, prevenirea infractiunilor contra patrimoniului; prevenirea violentei in familie si siguranta rutiera.

Politistii se vor intalni cu elevi, parinti, profesori si directori ai unitatilor de invatamant, persoane in varsta, femei, administratori de societati comerciale si de imobile si reprezentanti ai comunitatilor multiculturale pentru a-si face auzite recomandarile preventive.

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures  

Patru cetateni bulgari si un roman, trimisi in judecata de DNA intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 45 de milioane de euro
Citeste
3 incendii stinse in weekend de pompierii maramureseni
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.