Asociatia micnews lanseaza campania "umanitara lemne de foc pentru familii si copii necajiti!"

Asociatia MicNews este un ONG de intrajutorare care de data aceasta se implica in sprijinul nevoiasilor din zona Copalnic Manastur.

"Dragi prieteni dupa cum cred ca ati observat, actiunile noastre de ajutor se indreapta catre persoanele nevoiase, spre copilasi nevinovati si tristi de soarta lor, catre cei necajiti in general.

De data aceasta atentia este indreptata in zona Copalnic Manastur, o zona pe care daca o vizitezi ramai inmarmurit de conditiile de viata a catorva sute de suflete nevinovate.

In orice casa intri, se vede din prima clipa saracia, lipsa hranei, de zi cu zi si altor necesitati pe care noi le avem cu toti.

Nu are rost sa mai enumeram ca ne putem da seama ca nu au nimic.

Parintii, vara lucreaza cu ziua, cand gasesc, iar IARNA este cea mai grea perioada din viata lor, de munca cu ziua la sapa nu gasesti si atunci saracia apasa cat mai tare apare tot felul de lipsurile necesare.

Noi avem deschisa o campanie pentru ei cu imbracaminte si alimente, va asteptam sa ne contactati pentru a dona bunurile cu care puteti sa sustineti actiunile noastre. La numarul de telefon: 0724.713.999 sau 0747.07.99.99.

Aceasta strangere de fonduri am hotarat sa o deschidem si cu banuti stransi sa putem cumpara lemne de foc pentru cel. putin 20 de familii din aceasta zona.

Pe aceasta cale rugam toti oameni de bine sa contribuie cu o suma cat de mica pentru a putea duce pana la capat aceasta actiune caritabila si mobila.

Va multumim ca ne sunteti aproape si ne suportati ne ajutati si va implicati", scriu reprezentantii Asociatiei MicNews.

Doi frati au cazut de la etajul 5 al unui bloc din Baia Mare. Unul a murit
Citeste
Ce zic politistii despre accidentul de pe Bulevardul Traian, in urma caruia a decedat o persoana
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.