Asociatia Esperando anunta selectia a opt tineri pentru un proiect de mobilitate in Slovenia

SE CAUTA PARTICIPANTI  Asociatia Esperando din Baia Mare anunta selectia a opt tineri cu varste intre 14 si 18 ani pentru participarea la proiectul de mobilitate de tineret "Melt down the , in perioada 7-15 iulie 2019.

Proiectul, la care vor participa, in total, treizeci de tineri din Slovenia, Finlanda si Romania, este axat pe diversitate culturala si pe diminuarea stereotipurilor si prejudecatilor legate de subculturi muzicale , iar participantii vor fi deopotriva apartenenti ai acestor subculturi si persoane care nu au nicio legatura cu domeniul.

Cazarea, masa, transportul si participarea la activitati ale tinerilor sunt gratuite. Grupul din Romania va fi insotit de doua persoane cu varste peste 27 ani, din partea Asociatiei Esperando.

Proiectul este finantat de Comisia Europeana prin programul Erasmus+.

 

Gasiti mai multe informatii despre mobilitate si proiect pe pagina de Facebook a Asociatiei Esperando: www.facebook.com/asociatia.esperando. Persoana de contact: Ioana Filipas

 

*Asociatia Esperando este o organizatie non-profit a persoanelor cu dizabilitati si a parintilor copiilor cu dizabilitati. Esperando ofera neintrerupt, zi de zi, din anul 2001, servicii sociale profesioniste, integrate, holistice, personalizate pentru copiii, tinerii si adultii cu afectiuni/ dizabilitati fizice si asociate. Acestea includ recuperare, educatie, psihoterapie, pregatire pentru viata, activitati artistice, manuale si de creatie, participare in comunitate. 

Activitatile Asociatiei pot fi urmarite pe Facebook:  www.facebook.com/asociatia.esperando/ 

Misiunea Asociatiei Esperando este de a aduce implinire vietii celor cu afectiuni/ dizabilitati fizice, inlaturand incertitudinile si temerile legate de viitor.

 

Comunicat de presa Asociati Esperando

Interventii Vital. Conducta sparta pe Bd. Bucuresti din Baia Mare si lucrari de modernizare la Sighetu Marmatiei
Citeste
Doua maramuresence se afla pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.