Arma de vanatoare detinuta ilegal de catre un maramuresean

Politistii de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat, dintr-un autoturism oprit in trafic, o arma de vanatoare si 29 de cartuse, pe care un maramuresean le detinea ilegal.

Ieri, 02 martie 2020, pe timpul unei misiuni de supraveghere si control in zona de competenta, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Viseu de Sus, judetul Maramures, au oprit pentru control, pe raza localitatii Viseu de Sus, un autoturism marca Volkswagen Golf, inmatriculat in Romania.

Masina era condusa de catre cetateanul roman G.G. in varsta de 51 de ani, iar in autoturism se mai afla, in calitate de pasager, si P.V., in varsta de 38 de ani, ambii domiciliati pe raza judetului Maramures.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, politistii de frontiera au descoperit ascunse, sub bancheta din spate, o arma de vanatoare, marca Remington si 29 de cartuse, bunuri despre care pasagerul P.V. a declarat ca sunt ale lui.

Barbatul nu a putut prezenta documentele legale pentru arma si munitie, fapt pentru care bunurile, in valoare de 24.250 lei, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

In cauza, se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectare a regimului armelor si munitiei, fapta prevazuta si pedepsita de Codul Penal.

Arma de vanatoare detinuta ilegal de catre un maramuresean

138 de ani de la nasterea omului politic, Ion Mihalache
Citeste
Perchezitii domiciliare la locuintele unor persoane banuite de contrabanda cu tigari
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.