Argint si bronz pentru sportivii maramureseni de la CSS Baia Sprie

CAMPIONATUL NATIONAL DE ORIENTARE  Orasul Comarnic a fost gazda Campionatului National de Orientare pe echipe la care au participat sportivi legitimati la sectia de orientare ai clubului.Zona de concurs a cuprins versantii Varfului Gurguiata, intinzandu-se spre vest si spre sud pana la Valea Talii.

Concursul s-a desfasurat sub auspiciile Federatiei Romane de Orientare, in organizarea cluburilor sportive "C.S.METROPOLITAN" Bucuresti si "O.K. Silva" Campina, cu sprijinul Primariei Comarnic desfasurandu-se pe parcursul a doua zile, in perioada 1-2 iunie 2019, in Plaiul Gurguiata,ziua de 1 Iunie fiind una de sarbatoare pentru copiii din intreaga lume, toti micutii au fost asteptati la inaltime, cu voie buna si un spectacol artistic, pregatit de Asociatiile culturale din oras.

 

Sportivii nostri au obtinut urmatoarele rezultate:

 

Locul 2 – echipa F 14 compusa din sportivele Sorici Mara si Waldhutter Maya

Locul 3 – echipa F12 compusa din sportivele Covaci Antonia si Recean Paula

Locul 3 – echipa M 14 compusa din sportivii Pavel Darius si Pop Lucian

Locul 3 – echipa M 16 compusa din sportivii Bauer Richard si Major Gabriel

Sportivii sunt elevi la Liceul cu Program Sportiv Baia Mare, Scoala Gimnaziala "Simion Barnutiu" Baia Mare, Scoala Gimnaziala "Lucian Blaga" Baia Mare, si sunt legitimati la C.S.S. Baia Sprie, profesor antrenor Laza Ileana, director prof. Toma Andreea.

Barbat condamnat la inchisoare, prins dupa ce a facut un accident cu o masina furata
Citeste
Momente de reculegere ale IPJ Maramures si Politiei Locale Baia Mare pentru Cristian Amarei, politistul asasinat de talharul pe care il urmarea
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.