ARESTAtI PREVENTIV: Un baimarean retinut pentru pentru furt de tevi din cupru, un altul pentru ca a talharit un barbat de ghiozdanul plin cu tigari…. furate

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au reusit documentarea activitatii infractionale a doua persoane, care au fost retinute pentru 24 de ore si au fost depuse in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva de la I.P.J. Maramures.
Intr-un caz este vorba despre un tanar de 27 de ani din Baia Mare care ar fi sustras mai multe tevi de cupru dintr-o locuinta de pe strada Pasunii.

A doua persoana retinuta este un baimarean de 23 de ani, care este cercetat pentru talharie calificata. In noaptea de 13/14 noiembrie, acesta a deposedat prin violenta un barbat de rucsacul in care victima avea tigari...proaspat furate. In fapt, la data de 14 noiembrie 2020, orele 03:15, Politia Municipiului Baia Mare a fost sesizata telefonic, de catre dispeceratul unei firme de paza, despre faptul ca din interiorul unui magazin alimentar din Piata Revolutiei au fost sustrase bunuri.
La fata locului a fost dirijata o patrula de siguranta publica care in urma verificarilor efectuate, impreuna cu agentii de paza, au identificat o persoana banuita de comiterea faptei: un barbat de 29 de ani.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca acesta a spart cu un bolovan geamul de la usa de la intrarea in magazin, a intrat in interior, de unde a sustras aproximativ 80 de pachete de tigari de diferite marci, in valoare de aproximativ 2.500 lei. Doar ca, in momentul in care a vrut sa paraseasca magazinul, a fost interceptat de catre un alt tanar care i-a luat ghiozdanul in care avea pachetele de tigarete sustrase. Barbatul de 28 de ani a fost retinut de politisti la acea data si ulterior a fost arestat preventiv.
Ieri i s-a alaturat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva si cel care i-a dejucat planurile.

Articolul ARESTAtI PREVENTIV: Un baimarean retinut pentru pentru furt de tevi din cupru, un altul pentru ca a talharit un barbat de ghiozdanul plin cu tigari…. furate apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Coronavirus, 27 noiembrie 2020: S-a ajuns la 274 decese in Maramures (inca 6)! In judet, in total, 8.350 cazuri de la inceput (217 noi). In tara, 8.499 cazuri intr-o zi
Citeste
FOTO EXCLUSIV, VIDEO / ACTUALIZARE: Accident langa Spitalul Judetean Baia Mare. Pieton lovit pe trecere
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.