Arestati preventiv, dupa ce au furat mai multe telefoane mobile

Activitatile specifice de cercetare si investigare efectuate cu operativitate de politistii din Sighetu Marmatie cu privire la o fapta de talharie comisa in cursul saptamanii trecute pe raza municipiului, au dus la identificarea a trei tineri banuiti de comiterea faptei. In baza probatoriului administrat de politisti, doi dintre ei au fost retinuti pentru 24 de ore si prezentati instantei, care a dispus arestarea lor preventiva pentru 30 de zile, iar unul dintre ei a fost internat la spitalul din Sighetu Marmatiei.
Verificarle efectuate pana in acest moment de politisti au relevat ca joi, 24 octombrie, cei trei tineri, cu varste cuprinse intre 18 si 29 de ani, au sustras prin violenta telefonul mobil al unui sighetean de 58 de ani, care se deplasa pe strada Ignisului din municipiu. De asemenea, in urma extinderii cercetarilor, politistii au constatat ca in cursul aceleiasi zile, cei trei l-au deposedat pri violenta de telefonul mobil pe un alt sighetean de 57 de ani, in timp ce se afla in zona strazii Unirii din municipiu.
Vineri, dupa ce au fost identificati, cei trei tineri au fost retinuti pentru 24 de ore, iar instanta a luat masura arestarii lor preventive. Telefoanele mobile sustrase au fost recuperate si restituite partilor vatamate.
Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii lor activitati infractionale, sub aspectul comiterii infractiunii de talharie calificata.

Beat si fara permis, prins de politistii din viseu de sus
Citeste
Interventie de urgenta a salvamontistilor, in zona Sugau
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.