Arestat preventiv dupa ce aproape si-a ucis in bataie iubita

CAZ IN VISEU  Un tanar de 20 de ani din Viseu de Sus a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este cercetat pentru tentativa de omor, dupa ce, in a doua zi de Craciun, si-a batut iubita pana cand aproape a omorat-o. Femeia de 39 de ani a ajuns la spital in stare grava.

In urma bataii primite de la mai tanarul ei iubit, femeia a ajuns la spital cu mai multe coaste rupte si pneumotorax bilateral drenat .

Tribunalul Maramures a anuntat ca s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, arestarea preventiva pentru 30 de zile a tanarului in varsta de 20 de ani, din Viseu de Sus, fara antecedente penale. El este cercetat pentru tentativa de omor.

"Pentru a dispune arestarea preventiva a inculpatului, instanta a retinut ca in cauza exista indicii temeinice care sa justifice presupunerea ca acesta, in noaptea de 26 spre 27 decembrie 2018, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, i-a aplicat concubinei sale in varsta de 39 de ani, mai multe lovituri in zona fetei si in zona toracica, cauzandu-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 30-45 zile de ingrijiri medicale si i-au pus in primejdie viata, aceasta prezentand fracturi costale multiple, cu pneumotorax bilateral drenat", se arata in comunicatul remis presei. Inculpatul a contestat hotararea Tribunalului Maramures, dosarul urmand a fi inaintat Curtii de Apel Cluj pentru solutionarea caii de atac.

Sursa info: Adevarul.ro

Barbatul din viseu de sus care si-a batut concubina fracturandu-i coastele a fost arestat preventiv
Citeste
Platformele de colectare a gunoiului menajer din Baia Mare vor fi subterane
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.