ARESTAT PREVENTIV: Baimareanca batuta de fostul iubit. Barbatul a escaladat blocul si prin balcon a navalit in apartament

Sambata, 22 august, in jurul orei 19.30, politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe strada Petru Rares din Baia Mare un barbat provoaca scandal.

Politistii ajunsi la fata locului au identificat un barbat de 37 de ani si o femeie de 47 de ani care a relatat faptul ca avut o relatie de concubinaj cu acesta, insa s-au despartit.

Barbatul a spart un geam de la balconul unde femeia locuieste, patrunzand in locuinta fara acordul acesteia, dupa care a agresat-o fizic provocandu-i leziuni.

Politistii au emis ordin de protectie provizoriu, iar barbatul a fost condus la sediul politiei Municipiului Baia Mare.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de violare de domiciliu si lovirea sau alte violente.

Ieri, 23 august, barbatul a fost prezentat instantei de judecata, care a emis pe numele acestuia mandatul de arestare preventiva, pentru o perioada de 30 zile.

Articolul ARESTAT PREVENTIV: Baimareanca batuta de fostul iubit. Barbatul a escaladat blocul si prin balcon a navalit in apartament apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Tragedie fara margini: A decedat tanara in varsta de 25 de ani, infectata cu COVID-19, internata la Spitalul TBC din Baia Mare. Nu avea comorbiditati!
Citeste
Veste trista! Baimareanca de 25 de ani infectata cu COVID-19 a murit
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.