ARDUSAT / ACTUALIZARE: Masina iesita in decor. S-a oprit in camp cu rotile in sus (FOTO)

Accident de circulatie in aceasta dupa-amiaza produs pe raza localitatii Ardusat.

Un sofer a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si a aterizat cu masina pe camt, cu rotile in sus.

Politistii fac cercetari la fata locului pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs accidentul. Din fericire nimeni nu a fost ranit, accidentul soldandu-se doar cu pagube materiale.

Actualizare

Azi, 16 mai, in jurul orei 17.00, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa au fost sesizati despre faptul ca pe DJ 193 s-a produs un accident rutier.

Politistii ajunsi la fata locului au identificat un barbat in varsta de 50 de ani din Dej care a condus un autoturism dinspre Ardusat spre Coltirea.

Verificarile efectuate pana in acest moment au relevat ca in timp ce conducea autovehiculul, barbatul a pierdut controlul volanului, iar intr-o curba la dreapta a iesit de pe partea carosabila si s-a rasturnat pe plafon.

In urma accidentului, politistii au constatat pagube materiale, iar pe sofer l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Foto: JurnalMM

Articolul ARDUSAT / ACTUALIZARE: Masina iesita in decor. S-a oprit in camp cu rotile in sus (FOTO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

E BINE DE STIUT: Serviciile publice comunitare de permise si pasapoarte isi reiau de luni, 18 mai, activitatile de relatii cu publicul
Citeste
Actualizare: Un autoturism a iesit in decor la podul din Ardusat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.