Ar fi ras cand i-a condus pe anchetatori la cadavrul tinerei

Revenim cu noi informatii, in exclusivitate, despre oribila crima care a socat o tara intreaga. Carmen, tanara de 18 ani din Satu Mare, eleva la Colegiul National Mihai Eminescu din Baia Mare a fost ucisa cu sange rece in 5 martie. Faptasul, iubitul ei, un tanar de 21 de ani. Informatiile pe care vi le vom reda mai jos, pe surse, sunt de-a dreptul socante, aviz deci celor sensibili.

In exclusivitate, va prezentam imagini cu tanarul de 21 de ani retinut si suspectat ca si-a omorat iubita. Mai mult, avem informatii pe surse, din randul anchetatorilor, despre modul extrem de brutal in care tanara a fost ucisa. La scurt timp de la disparitia lui Carmen, s-a emis un mandat de aducere pe numele iubitului sau . Cel mai probabil, pentru a da declaratii cu privire la disparitia tinerei. Nu mica le-a fost mirarea politistilor cand au descoperit ca barbatul incerca sa iasa din tara. Cristian a fost oprit de catre politistii de la PTF Petea si condus la audieri.

Detaliile socante ale unei anchete care poate ajunge studiu de caz
Potrivit surselor ActualMM.ro, tanarul s-ar fi aflat sub influenta drogurilor in momentul in care a fost prins de catre politisti. Se indrepta spre Olanda, tara in care a mai locuit si de unde se intorsese in februarie 2020, cand a si cunoscut-o pe Carmen.

Dupa ore intregi de audieri, Cristian le-ar fi spus anchetatorilor ceva ce nimeni nu si-ar fi dorit sa auda: si-ar fi recunoscut fapta. Mai exact, tanarul le-ar fi explicat cu lux de amanunte cum a ucis-o pe Carmen. Tot acesta le-ar fi indicat si locul in care a ascuns cadavrul tinerei.

ATENTIE, URMEAZA INFORMATII CARE VA POT AFECTA EMOTIONAL!
Suspectul i-a condus pe anchetatori in mijlocul unui camp retras, aflat pe raza judetului Satu Mare, langa localitatea Dorolt. Ajunsi la fata locului, oamenii legii au facut o descoperire terifianta: cadavrul lui Carmen, desfigurat si acoperit partial cu pamant zacea la marginea unui camp arat.

Arma crimei ar fi fost un box, gasit la doar cativa pasi de trupul fetei. Din pacate, ororile crimei intrec orice imaginatie. Potrivit surselor ActualMM, dupa ce ar fi lovit-o fara mila in mod repetat in zona fetei, victima era inca in viata. Atacatorul ar fi intors-o cu fata spre pamant, dupa care ar fi calcat-o cu piciorul pe cap pana cand aceasta a ramas fara aer si si-a dat ultima suflare.

De departe cea mai ingrozitoare informatie care ne-a parvenit din surse apropiate anchetatorilor este despre reactia criminalului: acesta ar fi ras in momentul in care anchetatorii au descoperit cadavrul fetei.

Motivul crimei, un mister


Motivul crimei ramane unul dintre misterele anchetei pe care o coordoneaza procurorii. S-au vehiculat fel si fel de teorii, cea mai cunoscuta dintre ele fiind ca suspectul voia sa o duca in strainatate, victima neacceptand, ceea ce ar fi dus la crima. Nici una dintre teorii nu a fost confirmata de catre anchetatori.

Cine este criminalul

ActualMM a luat legatura cu un cunoscut al tanarului anchetat pentru uciderea lui Carmen. Sub protectia anonimatului, acesta ne-a dezvaluit una dintre multele intamplari violente din trecutul criminalului.

"A fost plecat in Olanda o vreme. Nu stiu exact ce facea acolo. Ce stiu sigur e ca se droga destul de des. Era violent, mai ales cand se droga. Atat verbal, cat si fizic. Sarea la prietenii lui… In Olanda, si-a jefuit un prieten. I-a pus cutitul la gat si i-a cerut bani. Ala, de frica i-a dat. El a luat banii si dus a fost", a declarat pentru ActualMM acesta.

Povestea de dragoste dintre victima si atacator


Unul dintre lucrurile pe care Carmen si Cristian le aveau in comun era faptul ca bunicii lui locuiau in apropierea localitatii natale a fetei. Potrivit surselor ActualMM.ro, cei doi se cunosteau de putina vreme. Mai exact, s-au cunoscut online, in luna februarie. Chiar inainte cu putin timp ca tanarul sa se intoarca in tara. Abia se cunosteau, erau impreuna de nici macar o luna. Nimeni nu ar fi putut banui ca povestea lor se va termina in acest mod brutal.

PRECIZARE: ActualMM a intrat in posesia imaginilor de la fata locului, respectiv imagini cu trupul neinsufletit al tinerei. Din respect pentru ea si pentru familia indurerata, care nu are nevoie de o alta lovitura, dar si pentru ca imaginea lui Carmen de dinainte ca viata ei sa fi fost curmata sa ramana vie in inima tuturor celor care au cunoscut-o, ActualMM a ales SA NU publice aceste imagini.

Adrian Barbur / ActualMM

Noi imagini cu criminalul dupa ce a fost retinut si cu anchetatorii chiar cand au ajuns la locul crimei
Citeste
Efectuare lucrari de reparatii la Statia de Pompare apa potabila str. Mihai Eminescu din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.