Aproape 50 de soferi testati azi noapte de politistii din viseu de sus

Legislatia rutiera trebuie respectata pentru a putea circula civilizat si pentru a nu va pune in pericol nici pe dumneavoastra nici pe ceilalti participanti la trafic. Pentru ca unele persoane conduc in stare de ebrietate sau fara sa detina permis de conducere la adapostul noptii, politistii din Viseu de Sus impreuna cu cei din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Leordina au organizat azi noapte, intre orele 22.00 – 06.00, o actiune pentru depistarea celor care pun in pericol siguranta pe drumurile publice.
48 de soferi care au condus in acest interval autoturisme pe arterele de circulatie pe care s-au aflat politistii au fost testati cu aparatul etilotest. Pentru neregulile constatate au fost aplicate patru sanctiuni contraventionale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 9000 de lei.

Totodata, a fost depistat un barbat care a pus in pericol siguranta sotiei sale si a celor doi copii, conducand autoturismul in care se aflau dupa ce a consumat o cantitate insemnata de alcool. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie 0.80 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul de Permanenta Ruscova unde i-au fost recoltate probe de sange.

De asemenea, in cadrul actiunii politistii au retinut cinci permise de conducere.
Siguranta rutiera nu este ceva dincolo de noi! Sa renuntam la alcool si substante interzise atunci cand intentionam sa conducem! Sa circulam cu viteza adaptata conditiilor de trafic si drum! Sa respectam toate regulile de circulatie! Sa fim politicosi si respectuosi in trafic!

PSD voteaza pentru impozitarea pensiilor speciale
Citeste
Cinci dosare penale intocmite de politisti pentru comiterea infractiunii de violenta in familie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.