APEL UMANITAR: UN BARBAT DIN CUPSENI A DECEDAT INTR-UN ACCIDENT IN SPANIA. ESTE NEVOIE DE AJUTOR PENTRU REPATRIEREA TRUPULUI NEINSUFLETIT

Primarita din Cupseni, Lucian Butcure, face un apel pe retelele de socializare pentru a aduce in tara trupul unui barbat din Cupseni, care si-a pierdut viata intr-un tragic accident de circulatie in Spania.

“Din nou ies in fata dvs, asa cum o fac de fiecare data, atat pentru a-mi exprima o implinire, cat si pentru a va impartasi un neajuns.
Din pacate, de aceasta data, ies indurerata, si sfasiata sufleteste: din nou, o mare tragedie s-a abatut asupra comunei noastre...Un om cat un brad, un concetatean model, un om cum rar se nasc, Vasile Filip, si-a pierdut viata intr-un tragic accident, pe teritoriul Spaniei, regiunea La Navarra.
Familist convins, a plecat din sanul familiei pentru a le crea minunatelor sale fiice conditii optime de trai, pentru a-si agonisi niste banuti, pe care sa-i investeasca in gospodaria gestionata cu mare pricepere de iubita lui sotie...., insa destinul a ales un alt drum.
Duminica si luni, in fiecare sat vor merge tineri si alti cetateni de buna credinta, pentru a face o colecta, astfel incat sa ajutam familia greu incercata.
In Tg. Lapus, colecta se va face la barul de langa banca (Heres Aurica&Calin Radu Heres).
Nimeni si nimic nu-l va aduce pe Vasile inapoi, insa, noi, cetatenii comunei Cupseni am dat mereu dovada de omenie, de coeziune si de inalta credinta.
Am convingerea ca si de aceasta data, apelul meu nu va ramane fara ecou!
Comunitatea de romani din Spania va face acelasi lucru in Pradejon (Petrea lui Ortensia, Ion ce e cu Angela din magazin si Liviu Butcure se vor ocupa).
Acelasi apel il adresez si altor romani cu inima mare: haideti sa aratam ca ne pasa!
Nu in ultimul rand, ma adresez familiei: dragele mele verisoare, Dumnezeu Sfantu sa va ajute si sa va-ntareasca!
Vasile, dragul nostru, drum lin spre imparatia cerurilor!”, scrie Lucian Butcure pe pagina de Facebook.

Articolul APEL UMANITAR: UN BARBAT DIN CUPSENI A DECEDAT INTR-UN ACCIDENT IN SPANIA. ESTE NEVOIE DE AJUTOR PENTRU REPATRIEREA TRUPULUI NEINSUFLETIT apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

In Maramures: Actiune de amploare pentru combaterea evaziunii fiscale si a contrabandei (FOTO)
Citeste
Barcelona intra din nou in izolare din cauza cresterii alarmante a cazurilor de Covid
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.