APEL UMANITAR: Sa ajutam o tanara de 25 de ani, internata la Spitalul TBC. Maramureseanca, infectata cu Covid-19, are nevoie de plasma

Un apel de ajutor a fost lansat pe retelele de socializare, pentru o tanara de 25 de ani, infectata cu COVID-19, internata in stare grava la spitalul suport (TBC) din Baia Mare.

"URGENT! Facem apel la persoane care au avut COVID si s-au vindecat! Cautam donatori de plasma pentru o tanara de 25 de ani in stare critica la spitalul TBC!!! Oameni dragi va rugam din suflet daca puteti sa ajutati! Persoana de contact: 0749 296 785", se arata in mesaj.

Surse medicale au declarat pentru ActualMM ca tanara a ajuns la spital in cursul zilei de ieri, 15 august. Starea ei de sanatate a fost grava, medicii fiind nevoiti sa o intubeze, in sectia de ATI.

Unul dintre tratamentele care ar putea sa o salveze pe tanara este cel cu plasma, care s-a dovedit a fi eficient si in alte cazuri in judetul nostru. Pentru asta, e nevoie ca persoane care au avut virusul si s-au vindecat sa doneze sange.

Articolul APEL UMANITAR: Sa ajutam o tanara de 25 de ani, internata la Spitalul TBC. Maramureseanca, infectata cu Covid-19, are nevoie de plasma apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Accident in Baia Mare. Intersectia Unirii cu Bucuresti a fost blocata pentru cateva minute
Citeste
Simona Halep a castigat turneul de la Praga
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.