ANUNT PE FACEBOOK: Ioan Stegeran, primarul din Farcasa, depistat pozitiv Covid-19

,,In calitate de primar al comunei Farcasa, ma simt dator sa informez cetatenii comunei ca in urma cu putin timp am facut un test de rutina pentru pentru Covid-19, deoarece urma sa plec cateva zile in Austria, iar testul, pe care l-am primit in seara asta, a iesit pozitiv.

Imediat dupa aflarea rezultatului am anuntat medicul de familie, Directia de Sanatate Publica Maramures si angajatii Primariei.

Maine urmeaza sa fac noi investigatii si in functie de rezultate voi urma intocmai sfaturile medicului si procedurile legale care se impun.

Mentionez ca ma simt bine si pana in prezent nu am avut si nu am niciun fel de simptome care sa confirme prezenta virusului. Se pare ca sunt purtator asimptomatic.
Spatiile din Primarie au fost din nou dezinfectate iar angajatii vor face si ei teste.

Va doresc sanatate tuturor si sper ca cei care au luat legatura cu mine in ultima perioada sa nu fi contactat acest virus. Recomand tuturor respectarea regulilor impuse de autoritati, pentru ca pericolul nu a trecut".

Dumnezeu sa ne ocroteasca!

Ioan Stegeran, Primarul comunei Farcasa

Articolul ANUNT PE FACEBOOK: Ioan Stegeran, primarul din Farcasa, depistat pozitiv Covid-19 apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Legea RCA va fi modificata. Cat vor costa asigurarile
Citeste
Lider PSD propune reorganizarea si descentralizarea partidului: In calitate de vicepresedinte al PSD eu ma lupt pentru o astfel de idee
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.