ANUNt IMPORTANT: Examinarea la proba teoretica in vederea obtinerii permisului de conducere va incepe din 15 iunie

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Maramures va relua din data de 15 iunie a.c., examinarea la proba teoretica pentru obtinerea permisului de conducere. Examinarea se va realiza cu respectarea tuturor masurilor de protectie individuala, masurilor de igiena si de distantare fizica pentru prevenirea si limitarea raspandirii infectiei cu noul Coronavirus. Dosarele candidatilor se depun exclusiv in baza unei programari on-line.

Programarile on-line se vor efectua, incepand de maine, 11 iunie a.c., ora 8.00 pe platforma www.drpciv.ro, la sectiunea "Inregistrare dosar examinare". Solicitam tuturor persoanelor care sunt programate sa respecte ora de programare si sa evite asteptarea suplimentara in spatiile destinate publicului, de la sediul serviciului situat pe strada Aleea Scolii nr.1 din Baia Mare. La desfasurarea probei teoretice, candidatii vor avea asupra lor actul de identitate si dosarul de examinare. Valabilitatea documentelor publice emise de serviciile publice comunitare regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor se mentine pe toata perioada starii de alerta, respectiv pentru o perioada de 90 de zile de la data incetarii starii de alerta, conform prevederilor legislatiei si actelor normative in vigoare.

In acelasi context, pentru aceeasi perioada, se mentine valabilitatea documentelor necesare operatiunilor de inmatriculare, transcriere sau preschimbare a permisului de conducere obtinute de catre solicitanti de la alte autoritati, institutii publice sau entitati.

Articolul ANUNt IMPORTANT: Examinarea la proba teoretica in vederea obtinerii permisului de conducere va incepe din 15 iunie apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

SIGHETU MARMAtIEI: Proiect de Hotarare initiat de consilierii locali Nicolae Iuga si Gavrila Mihali privind desfiintarea Politiei Locale
Citeste
Talharie in Baia Mare: a smuls lantisorul de la gatul unei femei, apoi a luat-o la fuga
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.