Anunt al ofiterilor anticoruptie: In judetul Maramures un politist rutier trimis in judecata, pentru luare de mita, in forma continuata! Vezi aici cum proceda!

Anunt al ofiterilor anticoruptie! In judetul Maramures un politist rutier trimis in judecata, pentru luare de mita, in forma continuata! Vezi aici cum proceda! La data de 26.11.2021, procurorul competent din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures a dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a unui inculpat persoana cu calitate speciala din […]

Articolul Anunt al ofiterilor anticoruptie: In judetul Maramures un politist rutier trimis in judecata, pentru luare de mita, in forma continuata! Vezi aici cum proceda! apare prima data in DirectMM.

Imens val de solidaritate:Mezina nationale noastre care este jucatoarea Minaur Baia Mare, Oana Bors, a suferit o accidentare horror in partida contra Iranului!
Citeste
TARGUL DE CRACIUN BAIA MARE – Duminica, 5 decembrie, se inaugureaza brazii si iluminatul festiv. Vezi programul integral al sarbatorilor de iarna
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.