Angajata a primariei, atacata cu un cutter de un barbat! a ajuns la spital cu rani in zona pieptului


Un barbat de 53 de ani din comuna Baciu, judetul Cluj, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a lovit cu un cutter, in zona pieptului, o femeie de 47 de ani, in comuna Borsa, Judetul Cluj.

La data de 27 noiembrie, in jurul orei 08.45, politistii din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Gherla au fost solicitati sa intervina la Primaria comunei Borsa, judetul Cluj, unde o femeie, angajata a Primariei comunei Borsa, ar fi fost atacata de un barbat care i-ar fi provocat o rana in zona pieptului, dupa ce a lovit-o cu un obiect taietor, respectiv un cutter.

In urma deplasarii politistilor din cadrul Postului de Politie Comunala Borsa la fata locului, s-a constatat ca cele sesizate se confirma, barbatul fiind identificat in fata cladirii Postului de Politie, unde, acesta, dupa comiterea faptei, a sunat la 112 si a asteptat sosirea politistilor.

Victima barbatului, o femeie de 47 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, asistent social in cadrul Primariei comunei Borsa, a fost transportata la Institutul de Medicina Legala din Cluj-Napoca, unde, in urma examinarii s-a constatat ca rana suferita necesita 8-9 zile de ingrijiri medicale, rana suferita nepunandu-i acesteia viata in pericol.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si distrugere, fapte prevazute si pedepsite de Codul penal.

Fata de barbat, politistii au dispus masura retinerii pentru 24 de ore, urmand ca la expirarea acesteia, cel in cauza sa fie prezentat in fata magistratilor din cadrul Judecatoriei Gherla cu propunere de arestare preventiva.

Ce faci daca ai devenit victima a violentei in familie? Servicii in Maramures
Citeste
Doua adolescente si-au impartit pumni si picioare in parcul mara din baia mare, in vazul colegilor
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.