Anchetatorii iau in calcul varianta unei autoimpuscari accidentale

Surse din randul anchetatorilor au revenit cu informatii noi in cazul padurarului ucis in padurea Rogozului din comuna Lapus.

Conform surselor judiciare se ia in calcul varianta unei autoimpuscari. Spunem acest lucru datorita modului in care cartusul ar fi patruns in corpul padurarului.

Nu este exclus ca arma sa se fi descarcat accidental in momentul unei incaierari dintre hotii de lemn si padurar. Totodata, se ia in calcul daca nu cumva padurarul s-a impiedicat in momentul in care ar fi alergat dupa hotii de lemn, ar fi cazut iar arma de vanatoare s-ar fi descarcat accidental.

Ramane de vazut ce vor stabili criminalistii, dar si autopsia cadavrului care se efectueaza la Serviciul de Medicina Legala Maramures.

Pana atunci, insa, mai multe persoane "dintr-un cerc larg de suspecti" au fost ridicati pe parcursul noptii si au fost dusi la audieri. Pana in acest moment nicio persoana nu a fost acuzata in mod oficial de nicio infractiune.

Cert este pana acum ca apelul la 112 s-a efectuat la aseara la ora 19.00 cand s-a anuntat activitati suspecte in padurea respectiva. Padurarul in varsta de 30 ani, tatal a trei copii, s-a deplasat in zona respectiva. Totodata, spre locul indicat s-a deplasat si un echipaj al Politiei, insa la sosirea acestora padurarul era de negasit. L-au gasit mort impuscat cu propria-i arma.

Citeste si

ULTIMA ORA: DOI MARAMURESENI RETINUTI IN CAZUL CRIMEI PADURARULUI

URMARE CRIMA: Padurarul a fost batut si executat in stil mafiot, fiind impuscat in spate!

CUTREMURATOR / ACTUALIZARE : PADURAR IMPUSCAT SI ARUNCAT INTR-O RAPA DE HOTII DE LEMN IN COMUNA LAPUS

Lucrari Vital. Furnizarea apei potabile intrerupta pe o strada din Baia Mare
Citeste
Liga 3. Seria 5
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.