Anchetatorii cauta suspectii unei duble crime intr-un sat de langa asuaju de sus si farcasa

Colegii nostri de la PresaSM.ro au relatat despre o dubla crima petrecuta in comuna Barsaul de Sus, judetul Satu Mare. Localitate vecina cu comunele maramuresene Asuaju de Sus si Farcasa. Acolo, doua femei, in varsta de circa 45 de ani si 65 de ani. Acestea erau vecine, iar in momentul in care au fost omorate in bataie se aflau in aceeasi casa.

Din informatiile noastre, alerta a fost data si in judetul Maramures, la toate Posturile de Politie din zona Tarii Codrului.

Surse noastre au precizat faptul ca suspecti ar fi niste vanzatori ambulanti de plapume , care astazi ar fi fost prin localitatea respectiva si nu numai.

Reamintim faptul ca alerta prin Serviciul Unic Apeluri de Urgenta 112 s-a dat astazi, in jurul orei 16.50, atunci cand o persoana a anuntat ca doua femei, in varsta, au fost gasite decedate in propria locuinta.

Politistii, criminalistii si procurorii s-au deplasat de urgenta la fata locului si au demarat deja primele cercetari. Ancheta este condusa de catre procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare.

Reporterii PresaSM au mai aflat ca pe corpul celor doua femei sunt urme vizibile de violenta, ceea ce duce catre un verdict preliminar: dublu omor!

Criminalistii preleveaza la aceasta ora probe, care sa poata sa duce la identificarea autorului sau a autorilor, dupa caz. La fata locului se afla forte importante de politie, care urmaresc toate pistele posibile, fiind audiati si posibilii martori oculari.

Cert este faptul ca cele doua corpuri neinsufletite vor fi duse la Prosectura Spitalului Judetean in vederea efectuarii autopsiei. Medicii legisti vor stabili cu exactitate care sunt cauzele generatoare.

Surse PresaSM au precizat ca in cazul dublei crime din Barsau vorbim de doi criminali. Cei doi barbati ar fi fost prinsi. Este vorba despre doua persoane de etnie roma din Debrecen. Ei au fost opriti de catre un echipaj de politie, iar acum sunt in custodia oamenilor legii.

In paralel, la locul crimei au loc investigatii pentru stabilirea cu exactitate a circumstantelor in care au fost comise cele doua crime.

Concert caritabil "Astazi s-a nascut Hristos" la Biserica romano-catolica "Sfanta Treime"
Citeste
Un politist din maramures, decorat de statul francez
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.