ANCHETA PENALA: Un barbat confirmat pozitiv Covid-19 si cazat in Centrul de Reabilitare Sociala Baia Mare a parasit locatia


Purtatorul de cuvant din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

La data de 27.11.2020, organele de politie au dispus inceperea urmaririi penale "in rem" cu privire la savarsirea unei infractiuni de "zadarnicirea combaterii bolilor", prevazuta de art. 352 alin. 1 Cod penal, constand in aceea ca, la data de 27 noiembrie 2020, o persoana care se afla cazata in Centrul de Reabilitare Sociala din municipiul Baia Mare a parasit respectiva locatie, desi i se adusese la cunostinta ca este infectata cu virusul SARS COV-2 din data de 26.11.2020.


Pentru verificarea informatiilor expuse, s-a inregistrat dosar caruia i-a fost atribuit numar unic de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare.

Precizam faptul ca activitatile procedurale efectuate in timpul urmaririi penale sunt reglementate de catre Codul de procedura penala si au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor si garantiilor procesuale, precum si a principiului prezumtiei de nevinovatie.

Articolul ANCHETA PENALA: Un barbat confirmat pozitiv Covid-19 si cazat in Centrul de Reabilitare Sociala Baia Mare a parasit locatia apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Strategia Nationala de Vaccinare: Personalul medical, cei trecuti de 65 de ani si cei cu afectiuni cronice, printre primii care vor beneficia de vaccin
Citeste
ACCIDENT LA BERINtA: S-a urcat baut la volan si a aterizat cu masina in camp
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.