Ancheta penala pe numele carantinatilor din sighet

Purtatorul de cuvant din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

Pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei a fost inregistrat, la data de 01.04.2020, un dosar penal, avand ca obiect savarsirea infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor, fapta prevazuta si ped. de art. 352, alin. 1 si 9 din Codul penal, constand in aceea ca mai multe persoane, aflate in carantina la Motelul Nova din Sighetu Marmatiei, nu respecta restrictiile stabilite in perioada de carantina, privind separarea de alte persoane, in sensul ca s-au intalnit in barul motelului, practicand jocuri de societate si consumand diverse bauturi.

Aspectele mai sus aratate au fost filmate si postate pe reteaua de socializare Facebook, imaginile fiind difuzate si de catre postul de televiziune Antena 1, in cadrul emisiunii Observator.

Aspectele sesizate au fost comunicate si DSP Maramures.

Precizam faptul ca activitatile procedurale efectuate in timpul urmaririi penale sunt reglementate de Codul de procedura penala si au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor si garantiilor procesuale, precum si a principiului prezumtiei de nevinovatie.

Cititi si

Alta zi, alti agenti economici verificati; valoarea amenzilor date a fost de 23.500 de lei
Citeste
Demisii in avalansa la Spitalul Judetean Arad. Inca sase medici si 17 asistente si-au depus demisiile
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.