Anca, o asistenta la infectioase in baia mare, si sotul ei isi vad copiii doar de la fereastra

Anca, o asistenta la Infectioase in Baia Mare, si sotul ei isi vad copiii doar de la fereastra. Cei doi sunt in linia intai a luptei cu epidemia de coronavirus si nu mai intra in contact cu familia. Merg acasa, se descalta la poarta, intra in curte in ciorapi si se duc la geamul dincolo de care ii asteapta fiica si nepoata lor.

Imagini cutremuratoare au fost postate de Anca Viman, o asistenta medicala de la Spitalul de Boli Infectioase din Baia Mare, pe pagina ei de facebook. Impreuna cu sotul ei, ea a mers acasa dupa tura sa isi vada copiii. Cum si ea si sotul lupta in linia intai impotriva epidemiei de coronavirus, cei doi au luat decizia drastica a separarii de restul familiei.

Anca nu face un act de bravada din situatia ei si a familiei, ci doar vrea sa traga un semnal de alarma si cere ca izolarea in case sa fie respectata. Ea a filmat intalnirea cu copiii si a postat urmatorul text: "Doi parinti, amandoi in linia 1! Asa isi viziteaza copii!!! Daca noi putem puteti si voi!!! Stati in casa!!!"

In imaginile postate Anca isi "saruta" fiica prin geam, la fel si nepoata, apoi il cheama pe "tati" sa faca la fel. "Sunteti frumoase, va iubesc mult!", mai spune femeia.

In comentariile de la postare, Anca a explicat ca cei doi copii ai ei, o fata si un baiat, stau acasa cu cumnata ei.

O tanara de 22 de ani a trecut pe langa casele de marcat cu mai multe ciocolate sub haina
Citeste
O baimareanca a trecut pe langa casele de marcat cu mai multe ciocolate, fara a le achita
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.