Anamaria pop va fi inmormantata miercuri in satul natal, cetATele

Flaviu Costin, fratele artistei decedate, a declarat ca inmormantarea va avea loc miercuri in Cetatele .

"Cauza probabila este oboseala acumulata in ultimele zile. Fiind o perioada foarte aglomerata, cu multe cantari, este luata in calcul ipoteza ca Anamaria ar fi ametit si lesinat la volan si, astfel, a pierdut controlul masinii", a declarat Flaviu Costin.

Din spusele fratelui, nu avea un istoric medical cu afectiuni grave. Copiii ei, in varsta de 14 si 19 ani, sunt devastati, spune Flaviu Costin, de asemenea instrumentist. Unchiul celor doi tineri spune ca, cel mai probabil, acestia vor ramane cu familia lui.

Cine este pasagerul care o insotea pe artista Anamaria Pop

Un tanar volonist in varsta de 15 ani se afla in dreapta Anamariei Pop. Mergeau la prima lor cantare impreuna, dar drumul lor s-a oprit pe un carosabil in linie dreapta.

Pasagerul este colaborator al Ansamblului Folcloric National "Transilvania" si face parte din Orchestra de Tineret.

"Este un baiat foarte talentat. Am fost recent impreuna la Tulcea la Festivalul International de Folclor <Pestisorul de Aur>, unde am luat locul II. Ne bazam pe el. Este un tanar serios si foarte respectuos. Pentru noi a fost un soc ce s-a intamplat. Suntem alaturi de el si ii transmitem multa sanatate. Zilele viitoare vom merge sa donam sange pentru el. Anamaria a fost un artist cu bun simt si regretam pierderea ei. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!", a declarat Iuliana Dancus, directorul Ansamblului Folcloric National Transilvania.

Baiatul se afla internat la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare cu mai multe fracturi la nivelul membrelor inferioare, dar si la bazin si femur. In zilele viitoare acesta va fi supus unei interventii chirurgicale.

Citeste si NENOROCIRE PE DN1C: DOUA VICTIME INCARCERATE, UNA DECEDATA. A INTRAT CU MASINA DIRECT IN COPAC

DOLIU IN MUZICA POPULARA: ANAMARIA POP A DECEDAT IN TRAGEDIA DE LA CICARLAU

MESAJ EMOTIONANT: CE A SCRIS PE FACEBOOK FIUL CANTARETEI ANAMARIA POP, UCISA INTR-UN CUMPLIT ACCIDENT

Vatamare corporala si exercitarea fara drept a unei profesii
Citeste
Jandarmii, la datorie pe timpul sesiunii de toamna a examenului de Bacalaureat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.