Amenzi substantiale aplicate pentru furt de material lemnos

In urma unor controale efectuate la societati comerciale care au ca obiect de activitate prelucrarea materialului lemnos, din Poienile de sub Munte si Ulmeni, politistii Serviciului de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures au aplicat amenzi in valoare de 15.000 de lei si au confiscat peste 54 mc material lemnos.

Politistii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publica, in colaborare cu specialisti silvici ai Garzii Forestiere Cluj, au actionat in cursul acestei saptamani pe raza intregului judet pentru prevenirea si combaterea faptelor ilicite in domeniul silvic.

In urma controalelor efectuate la doua societati comerciale cu sediile sociale in Poienile de sub Munte si Ulmeni, politistii au aplicat sase sanctiuni contraventionale pentru abateri de la prevederile Legii Nr. 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 15.000 de lei.

Ca masura complementara, politistii au dispus indisponibilizarea a peste 54 mc cherestea rasinoase si lemn de fag, in valoare de aproximativ 33.000 de lei.

Roman mort intr-un teribil accident in Germania
Citeste
O femeie a plonjat cu autoturismul in carea avea doi copii in parau
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.