Amenzi de peste 11 mii de lei si 11 mc de lemne confiscate de politisti

ACTIUNE IN MARAMURES Miercuri, 6 noiembrie, in comuna Coroieni a avut loc o interventie ampla a politistilor maramureseni care a avut ca obiective prevenirea si combaterea faptelor ilegale in domeniul silvic, a celor de natura judiciara, verificarea respectarii regimului domicilierii si resedintei in scopul asigurarii unui climat de legalitate, de ordine si siguranta publica.

In aceasta actiune au fost angrenati politisti de la Sectia 7 Politia Rurala Suciu de Sus, Politia orasului Targu Lapus, Serviciul pentru Actiuni Speciale precum si doua cupluri chinotehnice din cadrul Grupei canine Maramures. Actiunea a fost derulata in colaborare cu specialisti ai Directiei Silvice Maramures.

Verificarile efectuate de politisti au dus la constatarea a sapte contraventii silvice, trei contraventii rutiere, doua de nerespectare a legislatiei privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani si alte doua contraventii prevazute de Legea nr. 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a normelor privind convietuirea sociala, a ordinii si linistii publice. Valoarea amenzilor aplicate depaseste 11.000 de lei.

Totodata, cantitatea de 11,4 mc material lemnos a fost ridicata in vederea stabilirii provenientei.

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

Unde vor fi amplasate aparatele radar vineri, 8 noiembrie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Singura dezbatere dinaintea alegerilor prezidentiale. Doar Dan Barna, Theodor Paleologu si Kelemen Hunor au acceptat invitatia Europa FM
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.