Amendati, sau ramasi fara permise sau ajunsi dupa gratii pentru infractiuni rutiere

De ce ajung soferii sa fie sanctionati sau sa ramana fara permise? Cei care respecta regulile de circulatie cu siguranta nu ajung sa dea banii pe amenzi. Spre exemplu, ieri, 11 septembrie, au fost depistati mai multi soferi care au incalcat limitele de viteza sau au efectuat depasiri neregulamentare.
Politistii din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag si cei din Borsa au aplicat pentru neregulile constatate 27 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 7 000 de lei.


Ca masuri complementare s-a dispus retinerea a doua permise de conducere, retragerea a doua certificate de inmatriculare si ridicarea a doua seturi de placute de inmatriculare.

Ieri, 11 septembrie, politistii au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Baia Mare, pe numele unui barbat de 39 de ani, din municipiu. Acesta are de executat o pedeapsa de un an inchisoare pentru comiterea de infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice.
O pedeapsa similara risca si un barbat din Borsa. Acesta a fost depistat ieri de politisti in timp ce conducea in stare de ebrietate, 0.80 mg/l alcool pur in aerul expirat si cu permisul de conducere anulat din 2008. Pe numele barbatului a fost intocmit dosar penal, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masuri legale.

Dosare penale pentru furtul unei biciclete si a unor bani dintr-o casa de marcat
Citeste
Confiscari de lemn si amenzi pentru cei care nu au putut prezenta documentele de provenienta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.