Ambele masini ale unui politist din rozavlea, distruse de un sofer neatent

Un accident deosebit de grav s-a petrecut in urma cu putin timp pe drumul judetean Vadu Izei – Sacel, pe raza localitatii Rozavlea.

Conform informatiilor noastre obtinute pe surse se pare ca un tanar din Poienile Izei s-a urcat la volanul unui autoturism de teren, cu toate ca in urma cu cateva zile permisul de conducere i-ar fi fost suspendat de politistii din Rozavlea.

Ironia sortii face ca tocmai pe raza comunei in care ar fi ramas fara permis de conducere teribilistul sofer al masinii de teren sa se angajeze intr-o depasire, fara sa observe ca pe celalalt sens erau parcate doua autoturisme. Impactul violent nu a mai putut fi evitat. Cele trei masini au fost pur si simplu distruse iar tanarul abia a iesit din masina de teren pe care o conducea.

Culmea culmilor este si faptul ca, asa cum sustin sursele noastre, neconfirmate inca oficial, cele doua autoturisme parcate, un Audi A6 si un Renault, erau ale unui politist din Rozavlea. Si nu orice politist: tocmai cel care i-ar fi suspendat dreptul de a conduce in urma cu cateva zile celui care a provocat nenorocirea.

Actualizare

Informatia conform careia politistul i-ar fi suspendat permisul de conducere soferului care a provocat accidentul a fost infirmata chiar de catre politist pe facebook.

"Nu il cunosc pe baiat si nici nu ma cunoaste, cu atat mai putin sa ii fi luat eu permisul. Mai bine sa ne bucuram ca nu a fost mai grav" a scris agentul de politie.

Actualizare – IPJ Maramures

Ieri, 15 septembrie, in jurul orei 14.20, patrula de siguranta publica din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Bogdan Voda a fost sesizata prin SUAU 112 despre faptul ca, in comuna Rozavlea a avut loc un accident rutier.

Din verificarile efectuate la fata locului si din declaratiile consemnate, s-a stabilit ca un tanar de 25 de ani din Poienile Izei, care conducea un autoturism dinspre Rozavlea spre Stramtura, efectuand manevra de depasire a doua autoturisme care circulau regulamentar in acelasi sens, pe fondul nepastrarii distantei laterale suficiente, a acrosat oglinda retrovizoare a primului autoturism aflat in fata sa.

In acel moment tanarul a virat stanga, dar a pierdut controlul asupra directiei, a patruns pe acostamentul de pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu doua autoturisme care erau stationate regulamentar in afara partii carosabile, pe care le-a avariat, apoi s-a rasturnat.

          In urma accidentului conducatorul auto nu a suferit vatamari corporale dar cele trei autoturisme au fost avariate in proportie de 90%.

          Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Fata de acesta s-a dispus masura sanctionarii contraventionale conform prevederilor legale respectiv amenda si masura complementara a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 60 de zile pentru nerespectarea regulilor privind depasirea.

Maramuresean condamnat la inchisoare, prins la granita
Citeste
Copil de 11 ani, lovit de masina. Soferul a fugit de la fata locului
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.