Ambele masini ale unui politist din rozavlea, distruse de un sofer caruia i-ar fi suspendat permisul de conducere

Un accident deosebit de grav s-a petrecut in urma cu putin timp pe drumul judetean Vadu Izei – Sacel, pe raza localitatii Rozavlea.

Conform informatiilor noastre obtinute pe surse se pare ca un tanar din Poienile Izei s-a urcat la volanul unui autoturism de teren, cu toate ca in urma cu cateva zile permisul de conducere i-ar fi fost suspendat de politistii din Rozavlea.

Ironia sortii face ca tocmai pe raza comunei in care ar fi ramas fara permis de conducere teribilistul sofer al masinii de teren sa se angajeze intr-o depasire, fara sa observe ca pe celalalt sens erau parcate doua autoturisme. Impactul violent nu a mai putut fi evitat. Cele trei masini au fost pur si simplu distruse iar tanarul de aproximativ 20 de ani abia a iesit din masina de teren pe care o conducea.

Culmea culmilor este si faptul ca, asa cum sustin sursele noastre, neconfirmate inca oficial, cele doua autoturisme parcate, un Audi A6 si un Renault, erau ale unui politist din Rozavlea. Si nu orice politist: tocmai cel care i-ar fi suspendat dreptul de a conduce in urma cu cateva zile celui care a provocat nenorocirea.

vom reveni cu informatii oficiale

De ziua sa, ministrul Sorina Pintea a ajutat la crosul caritabil "Alearga si ajuta"
Citeste
Trei adaposturi de animale, mistuite de flacari
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.