ALTE CADRE MEDICALE INFECTATE IN JUDEt: Trei cazuri pozitive la un centru medical din Barsana

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures comunica confirmarea a trei cazuri pozitive la un centru medical de pe raza judetului.

Cele trei cadre medicale infectate cu noul Coronavirus sunt asimptomatice. Contactii directi au fost carantinati la domiciliu pentru o perioada de 14 zile. Directia de Sanatate Publica Maramures efectueaza ancheta epidemiologica.

Toate celelalte cadre medicale care isi desfasoara activitatea in cadrul centrului au fost testate, iar rezultatele probelor de laborator sunt negative. S-a procedat la dezinfectia centrului medical. De asemenea, au fost dispuse masurile specifice pentru protectia personalului din centrul medical.

Pentru a preveni si limita infectia cu SARS-CoV-2 la nivelul judetului nostru, le reamintim cetatenilor sa respecte masurile stabilite de autoritati in perioada starii de alerta, normele stabilite de specialisti, purtarea mastii de protectie in spatiile deschise stabilite prin hotararea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, respectiv pastrarea distantei fizice de protectie sanitara si igienizarea frecventa a mainilor.

Articolul ALTE CADRE MEDICALE INFECTATE IN JUDEt: Trei cazuri pozitive la un centru medical din Barsana apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Inghesuiala de la Manastirea Adormirea Maicii Domnului din Moisei, amendata cu 2.000 de lei
Citeste
CORONAVIRUS / 16 AUGUST: Record de decese in Maramures – patru in 24 de ore. Numarul persoanelor infectate in judet a depasit 800
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.