Alexandru Csepreghi continua la Minaur. Contract si cu cehul Tomas Cip

In cadrul conferintei de presa organizata luni, 1 aprilie 2019, de catre primarul Municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, au fost prezentati primii doi sportivi care vor face parte din echipa CS Minaur in sezonul 2019-2020. Primul jucator care a ales sa continue colaborarea cu CS Minaur a fost Alexandru Csepreghi, golgheterul Ligii Zimbrilor in acest sezon.

De-a lungul carierei de handbalist, Alexandru Csepreghi a reusit sa obtina numeroase performante cum ar fi: 6 titluri de campion national obtinute cu HCM Constanta in perioada 2009-2014, 4 Cupe ale Romaniei , vicecampion cu HCM Constanta in 2008 si locul III cu HC Minaur Baia Mare in anul 2005.

"Sunt fericit si mandru ca pot sa continui performanta cu Baia Mare si la randul meu va multumesc pentru toata increderea care o aveti in mine si ca ati ales sa semnam pentru inca un an. Sper ca anul acesta, cu noii jucatori care vor veni la echipa, sa facem rezultate mult mai bune fata de anul acesta si sa ajungem cu Minaur sa ne batem cat mai sus in clasament si de ce nu, sa prindem o cupa europeana," a declarat  Alexandru Csepreghi.

Alexandru Csepreghi

Alaturi de Alexandru Csepreghi, in noul sezon va evolua in culorile Minaurului si Cip Tomas, handbalist ceh in varsta de 30 de ani care in prezent evolueaza pe postul de extrema dreapta la echipa Tatran Presov alaturi de care a participat de-a lungul anilor la doua dintre cele mai importante competitii de handbal masculin, respectiv EHF Champions League si EHF Cup. Cip Tomas este de asemenea membru al nationalei masculine a Cehiei.

"Sunt foarte fericit ca am venit in Baia Mare. Imi place foarte mult orasul, sala de sport si conditiile oferite. Imi doresc sa devin prieten cu colegii din echipa si sa reusim sa obtinem rezultate cat mai bune impreuna in noul sezon," a declarat Cip Tomas.

Tomas Cip

"S-a aprobat de catre Consiliul de administratie si se semneaza contractul pentru a ne continua colaborarea cu Alexandru Csepreghi. Este capitanul echipei si din punctul meu de vedere un simbol pentru echipa si pentru ceea ce inseamna handbalul maramuresean si baimarean in ultimii ani, in perioada aceasta de era noua. Pentru a ne consolida tot ceea ce inseamna lot de jucatori vom avea bucuria astazi sa mai semnam un contract cu dl. Tomas Cip, un jucator al formatiei Tatran Presov, este jucator al nationalei Cehiei. Cu siguranta vom avea o colaborare foarte buna si alegerea pe care au facut-o cei din Consiliul de administratie, respectiv conducerea tehnica va da rezultate care vor fi simtite in evolutia echipei," a declarat Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare.

Informatii furnizate de catre www.minaur.ro

Un barbat a lesinat in statia de autobuz de pe strada minerilor din baia mare
Citeste
Baimareanul Paul Batin a marcat un hat-trick pentru Doxa in liga cipriota
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.