AlertA la graniTA – ar fi trecut granita ilegal dar sunt de negasit

Situatie alarmanta la granita Romaniei cu Ucraina, in zona localitatii Lunca la Tisa. Acolo, conform cititorilor nostri, mai multe persoane ar fi trecut ilegal granita din tara vecina si ar fi disparut pe teritoriul tarii noastre.

Politia de Frontiera Maramures a intrat in alerta. Un cititor al site-urilor noastre ne-a transmis imagini foto si video surprinse de camerele de supraveghere instalate la gospodaria sa pe care se vede clar cum echipajele politistilor de frontiera pazesc imobilul intreaga noapte iar ziua urmatoare, in prezenta unui procuror, incep perchezitiile.

"Eu sunt la munca in Cehia. Au stat toata noaptea si mi-au pazit casa si dimineata au facut perchezitii. Mi-au spus ca au trecut granita mai multe persoane si credeau ca s-au ascuns la mine. Tatal meu si fratele meu au mers sa vada ce se intampla, eu am vorbit doar prin telefon cu ei. Nu au gasit nimic", ne-a transmis cititorul nostru.

Ba mai mult, conform unor alte surse ale noastre, in cursul zilei de ieri la 112 ar fi sunat un angajat al MAI care ar fi alertat politia de frontiera. Acesta ar fi vazut un cetatean care cara o valiza pe DN18 in zona dealului Hera. Se pare ca era un barbat care ar fi ajuns ilegal in Romania.

Vom reveni cu declaratii oficiale din partea ITPF Maramures

Comenteaza cu Facebook

Coronavirus: Primul deces cauzat de COVID-19 pe teritoriul Romaniei
Citeste
Al doilea roman infectat cu coronavirus, un barbat din maramures, s-a vindecat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.