Alerta in maramures! padurarii vor fi insotiti de politisti si jandarmi! ce spune seful romsilva

Scandalul este cat China de mare in cazul crimei din padurea Rogozului . Cu toate ca putini vorbesc oficial, este tot mai limpede ca un om din preajma a apasat tragaciul si a tras in Liviu Pop.

Sigur ca familia padurarului ucis traieste zilnic cu teama ca cineva le va calca pragul si va face la fel ca si cu Liviu, dar, in purul stil romanesc, nimeni nu face nimic pentru a-i linisti incat sa stie ca nu vor fi executati si ei.

In mod normal, mafie inseamna 1. Organizatie criminala constituita pe baza relatiilor dintr-o familie din Sicilia, care incearca sa castige putere economica prin orice mijloace. 2.Grup de indivizi puternici, bogati, dar dubiosi, cu indeletniciri ilicite. 3. .

Ce este interesant e apatia cu care au intervenit cei de la Ocolul Silvic. In mod logic, Directia Silvica ar trebui sa dispuna control disciplinar. Ca, daca nu, conducerea Romsilva ar trebui sa dispuna control la Directia Silvica cum ca nu a controlat Ocolul. Mama ei de lege. "Am anuntat politia, am mers impreuna cu politia si, cand l-am gasit, era deja decedat. Noi l-am gasit dupa mai mult timp, era noapte. Pana l-am cautat, a trecut ceva timp, vreo 40 de minute. Cum l-am vazut pe Liviu ca si coleg este vorba deja de parerile mele personale. Este o ancheta care va stabili ce s-a intamplat acolo in seara respectiva. A mai avut altercatii, probabil. Nu imi dau seama de ce s-a dus cu arma lui in padure. A fost alegerea lui", a spus Florin Manzac, seful de district, citat de adevarul.ro.

Insa exista voci din sistem care spun ca cei de la Ocolul Silvic au intervenit cu mare intarziere pentru a raspunde la apel. Iar asta fiindca Liviu Pop le aplicase mai multe amenzi indivizilor care, ulterior, i-ar fi curmat viata. . Insa, dupa atatia ani de anchete, poate ne inselam noi. Ar trebui intrebati/audiati colegii. Dupa cat timp au raspuns apelului initiat de Liviu Pop? Ar trebui anchetat de ce nu s-a raspuns la timp. Daca Ocolul a gresit, Directia Silvica sa ia masuri. Daca nu…

Ei, baiamare24.ro a luat legatura cu seful national Romsilva, Gheorghe Mihailescu. Acesta a dezvaluit, in premiera, pentru baiamare24.ro, ce planuri are pentru evitarea unei situatii similare.

"Intentia noastra este de a dezvolta un program de colaborare la nivel national impreuna cu Politia si Jandarmeria. Conform acestuia, la situatii cu risc major sa fie implicate Politia si Jandarmeria. Totul pentru a proteja personalul silvic. Rog colegii sa actioneze situasii conflictuale cu abilitate si cu maxima prudenta cu maxima implicare, dar evitand conflictele", a declarat, pentru baiamare24.ro, Gheorghe Mihailescu, seful Romsilva la nivel national.

Crin CALAUZ

Nu trebuia "ka klaus" sA se IntAlneascA cu oamenii? un baimarean reclama abuzurile fortelor de ordine
Citeste
Povestea fetei puse sa-si vanda copilul si sa opreasca banii, dupa ce a fost violata
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.