ALCOOLUL SI VOLANUL, O COMBINAtIE PERICULOASA: Patru barbati care au condus in stare de ebrietate depistati de politistii maramureseni

Zilnic, politistii care actioneaza pe drumurile publice depisteaza persoane care pun in pericol siguranta de drumurile publice. Cele mai multe infractiuni constatate sunt conducerea sub influenta bauturilor alcoolice si conducerea fara permis de conducere. De fiecare data politistii iau masuri ferme fata de cei depistati. Spre exemplu in ultimele 24 de ore au fost intocmite patru dosare penale, toate pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

Recordul de ieri apartine unui baimarean de 39 de ani. Crezand ca la adapostul noptii va scapa de controalele politistilor, acesta a urcat la volanul autoturismului dupa ce a consumat o cantitate insemnata de alcool. In jurul orei 02:20, politistii din Baia Sprie care efectuau activitati de patrulare si control au efectuat semnalele regulamentare pe strada Campului din oras. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de 1.02 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul de permanenta Baia Sprie, unde i-au fost recoltate doua probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot in noaptea care tocmai a trecut, putin dupa ora 00.00, politistii din Viseu de Sus au depistat doi barbati care conduceau sub influenta lui Bachus: un tanar avea concentratia de 0,64 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar un barbat de 0,51 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pe raza comunei Stramtura politistii au depistat un barbat care conducea o autoutilitara cu o concentratie de 0,66 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Intrucat urmeaza un alt weekend in care politistii vor fi din nou la datorie, inclusiv pe drumurile publice, va rugam sa respectati toate regulile de circulatie pe drumurile publice.

Articolul ALCOOLUL SI VOLANUL, O COMBINAtIE PERICULOASA: Patru barbati care au condus in stare de ebrietate depistati de politistii maramureseni apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Nu trece o zi fara barbati depistati bauti la volan; recordul de ieri – 1.02 mg/l alcool pur in aerul expirat
Citeste
MANDATE DE EXECUTARE: Trei maramureseni au ajuns dupa gratii: doi pentru contrabanda, unul pentru tulburarea ordinii si linistii publice
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.