ALCOOLUL LA VOLAN: Sighetean condamnat la inchisoare dupa ce a condus in stare de ebrietate, baimarean cercetat pentru aceeasi infractiune, dupa ce a fost depistat ieri de politisti

Ieri, 24 iunie, politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei municipiului Sighetu Marmatiei au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii. Politistii au identificat si incarcerat un tanar de 29 de ani, din municipiu, condamnat de Judecatoria Sighetu Marmatiei la executarea unei pedepse de 10 luni si 20 de zile inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice. Tanarul a fost depus in penitenciar in vederea executarii pedepsei.

Tot ieri, politistii din Baia Mare au intocmit dosar penal si continua cercetarile dupa ce au depistat in trafic, pe bulevardul Unirii din municipiu, un barbat de 36 de ani care conducea in stare de ebrietate. Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care barbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sange. Se continua cercetarile urmand a fi dispuse masuri legale.

Un alt tanar retinut de politisti dupa ce a fost depistat conducand fara permis

Conducerea fara permis constituie infractiune, iar politistii iau masuri ferme de fiecare data cand constata astfel de fapte. Ieri, politistii rutieri au dispus din nou retinerea pentru 24 de ore, in cazul unui alt tanar depistat in timp ce conducea pe raza municipiului Baia Mare fara a avea acest drept.

In fapt aseara, in jurul orei 19.30, politistii au oprit pentru verificari un autoturism condus pe strada Paltinisului din Baia Mare. La volan a fost identificat un tanar de 19 ani, din municipiu, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
In baza probatoriului administrat politistii Biroului Rutier Baia Mare au dispus retinerea tanarului pentru 24 de ore si continua cercetarile.

Articolul ALCOOLUL LA VOLAN: Sighetean condamnat la inchisoare dupa ce a condus in stare de ebrietate, baimarean cercetat pentru aceeasi infractiune, dupa ce a fost depistat ieri de politisti apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Inca o runda de atentionari pentru Maramures: Noi coduri portocalii si galbene de instabilitate atmosferica si pericol de inundatii
Citeste
S-A URCAT BEAT LA VOLAN: La 70 de ani, un barbat a fost retinut pentru 24 de ore
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.