ALCOOLUL LA VOLAN: Doi maramureseni s-au ales cu dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice

Ieri, 26 august, ora 06.30, politistii din Targu Lapus au intervenit la un accident auto produs pe DN 18B dinspre localitatea Boiereni catre localitatea Rohia.
La fata locului au constatat faptul ca un tanar de 21 de ani, a condus un autoturism cu viteza excesiva, iar dupa o curba la dreapta a acrosat un autoturism care se afla in stationare pe partea carosabila.
In urma impactului cele doua autoturisme au fost avariate, iar conducatoarea autoturismului stationat, o femeie de 50 de ani a suferit vatamari corporale. Acesta a fost transportata de un echipaj SMURD la Spitalul din Targu Lapus in vederea acordarii de ingrijiri medicale.
Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultat fiind negativ in cazul femeii, iar in cazul tanarului rezultatul a fost de 0,57 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul din Targu Lapus unde i-au fost prelevate mostre de sange pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
Totodata, politistii Sectiei 1 Grosi au oprit pentru control, un autoturism condus pe DJ 182B, in localitatea Sacalaseni. La volanul acestuia a fost identificat un barbat de 43 de ani din Baia Mare care emana halena alcoolica.
In urma testarii cu aparatul etilotest a reiesit faptul ca acesta avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare unde i-au fost recoltate mostre biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
In ambele cauze s-au intocmit dosare penale sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante

Articolul ALCOOLUL LA VOLAN: Doi maramureseni s-au ales cu dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

REtINUT PENTRU 24 DE ORE: A furat mai multe biciclete si carucioare
Citeste
GALERIE FOTO/VIDEO: Accident in zona benzinariei de la Stejarul
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.