Alcool la volan si conducere fara permis

Politistii maramureseni avertizeaza: Alcoolul la volan, conducerea fara permis, viteza excesiva si toate celelalte abateri de la normele rutiere provoaca drame. Conduceti cu responsabilitate! Viata primeaza!

Politistii rutieri cerceteaza inca doua persoane care au pus in pericol siguranta participantilor la trafic.

Acestea au fost prinse in flagrant ieri, 12 februarie, in cadrul unor controale efectuate pentru cresterea gradului de siguranta pe drumurile din judet.
Un tanar de 28 de ani, din Baia Mare, care avea permisul anulat din anul 2017, a fost depistat de politisti aseara, la ora 20.30, in timp ce conducea un autoturism la intersectia bulevardului Bucuresti cu strada Europa din municipiu.

Un alt tanar, de 27 de ani, domiciliat in Surdesti, care conducea un autoturism, a fost oprit pentru verificari de politistii din Baia Sprie, azi-noapte, la ora 01.00. In urma testarii cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,59 mg./l. alcool pur in aerul expirat.

Totodata, verificarile politistilor au relvat ca tanarul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta a fost condus la Centrul de Permanenta Baia Sprie, unde i-au fost recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele celor doi tineri au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile, urmand ca la finalizarea lor sa fie dispuse masuri legale.

Tigariada, cu sau fara focuri de arma
Citeste
Femeie agresata de sotul ei, in urma unor discutii contradictorii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.